Gyereknap az iskolában

Létrehozás: 05/30/2019 - 09:34

Iskolánkban május 24-én, pénteken gyermeknapi rendezvényt tartottunk. A felső tagozatos tanulók sportversenyeken, kerékpáros ügyességi versenyen vettek részt.
Az alsó tagozatos tanulók akadályversenyen bizonyíthatták ügyességüket. Változatos feladatok elé állítottuk a gyerekeket: volt kapura rúgás, zsákban futás, vízpong, kötélhúzás, természetismereti totó, puzzle, rókavadászat. Az akadályok között diákjaink megtekinthették a rendőrség és tűzoltóság bemutatóját, kipróbálhatták az airsoft légfegyvereket, valamint arcfestést készíttethettek. A gyerekek lelkesen mondták csapatindulójukat és a csatakiáltást! Igyekeztek minél eredményesebben szerepelni a feladatok során!
Remekül sikerült rendezvénynek lehettünk részesei. Köszönjük szépen a támogatást, együttműködést a Szülői Szervezetnek, a Diákönkormányzatnak, a Devecseri Rendőrörs munkatársainak, a Devecseri Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek, Mátics Martin Attilának a Mozaik ABC tulajdonosának, a Rangers Airsoft Teamnek; és végül, de nem utolsósorban kedves kollégáinknak!

5