Új beléptetési rend a Használtcikkpiacon

Létrehozás: 2018. Nov. 07. - 15:46

Új beléptetési rend a Használtcikkpiacon

 

Felhívjuk tisztelt bérlőink, a napijegyes árusok, valamint meglévő és leendő vásárlóink figyelmét, hogy a Meggyeserdei Használtcikkpiacon várhatóan 2018. december 1-től új beléptetési rend lép életbe.

Behajtás

Megszűnik a jelenlegi behajtási lehetőség a főportánál található kapunál.

A piac területére a hátsó kapun keresztül történik a behajtás mind a vevők, mind pedig az árusok részéről. A főportánál csak kihajtásra lesz lehetőség.

Terveink szerint elkészül és 2018. december 1-től már működni fog a sorompós rendszer, amelynek lényege, hogy a sorompók lehatárolják az eladóteret, ahová gépjárművel csak árusok hajthatnak be. A hangárbérlők és a napijegyes árusok gépjárművükkel pedig csak úgy tudnak behajtani a piac árusítóterületére, ha rendelkeznek mágneskulccsal, mely nyitja a sorompót. 

Vevők

A vevők a járművüket a parkolójegy megváltása után a vevőparkolókban tudják elhelyezni, vagy rögtön a bejárat melletti vevőparkolóban, vagy a terület hátsó részén található vevőparkolóban. A vevők gépjárművükkel a sorompókkal határolt árusító területre nem hajthatnak be. Az áruátadás céljára mind a bejáratnál, mind pedig a hátsó parkolónál áruátadó pontokat alakítunk ki, aminek a lényege, hogy csak gyalogosan járható át, kifejezetten az áru átadását szolgálja.

Napijegyes árusok

A napijegyes árusok a hátsó kapunál tudnak majd jegyet váltani a pénztárban. A jegy megváltása és az 1000 Ft kaució megfizetése ellenében kapnak egy aznapra szóló mágneskulcsot, mely egyszeri belépést tesz lehetővé a sorompónál, a kijáratnál viszont kihajtásra nem használható. A kauciót a napijegyesek a kijáratnál tudják visszakapni a szolgálatot teljesítő portásnál.

Hangárbérlők

A hangárbérlőknek a szerződésben foglaltaknak megfelelően a tárgyhónapot megelőző hónap 15. napjáig kell megfizetniük a bérleti díjat, jelen esetben a decemberi bérleti díjat november 15-ig. Amennyiben a bérleményre november 30-i állás szerint tartozás áll fenn, a bérlő részére mágneskulcsot biztosítani nem tudunk. Így csak azok tudnak behajtani a piac területére, akik eleget tettek pénzügyi kötelezettségeiknek, azaz semmilyen tartozásuk nem áll fenn az üzemeltető felé.

Devecser, 2018. november 7.

Megértésüket és együttműködésüket megköszönve, üdvözlettel:

                     Ferenczi Gábor                                             Bognár Balázs
                       polgármester                Városüzemeltetési Nonprofit Kft. igazgatója

Szerzőről