Felhívás Önkéntesek jelentkezését várjuk védőmaszkok varrásához

Létrehozás: 2020. Mar. 25. - 16:07

Felhívás
Önkéntesek jelentkezését várjuk
védőmaszkok varrásához

Kedves Devecseriek!

Az országos járványveszély miatt fontos, hogy különösen a legveszélyeztetett idősebb korosztály, valamint a krónikus betegségekben szenvedők az óvintézkedések betartása mellett minden lehetséges eszközzel óvják egészségüket, és lehetőség szerint kerüljék a személyes kapcsolattartást.

Amennyiben a személyes kontaktus nem elkerülhető, a fertőzés ellen védőmaszk illetve védőkesztyű használatával is védekezhetünk.

Jelen állás szerint rövid határidővel nem látunk esélyt arra, hogy központi segítséget kapjunk az amúgy hiánycikknek számító védőfelszerelésre, ellenben a lakosság egészségének megóvása érdekében fontosnak tartom, hogy minden háztartásban álljon rendelkezésre egészségügyi védőmaszk.

Önkéntesek jelentkezését várjuk, akik az önkormányzatunk és támogatóink által biztosított alapanyagok felhasználásával vállalnák a maszkok legyártását. Jelentkezni lehet az alábbi telefonszámon: 0688/ 512-640 illetve a polgarmesteratdevecser.hu e-mail címen.

Ezúton is szeretném megköszönni mindazoknak, akik már vállalták a részvételt az önkéntes munkában, illetve azoknak is, akik alapanyagok ingyenes vagy kedvezményes biztosításával járulnak hozzá kezdeményezésünkhöz.

Devecser, 2020. március 25.

Tisztelettel és köszönettel:

Ferenczi Gábor
polgármester

Szerzőről