április 2019

Átadták az Év Devecseri Rendőre díjat

Létrehozás: 04/29/2019 - 21:43

Devecser Város Önkormányzata kitüntetéseket adományozott a rendőrség, valamint az őket segítő rendvédelmi szervek azon tagjainak, akik munkájukban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a tavalyi év során. A Kastélykönyvtár lovagtermében, Szente-Takács Anna igazgató köszöntötte a megjelenteket. Moderátori bevezetőjében kiemelte, hogy 1992-től Szent György napján, április 24-én ünnepeljük a magyar rendőrség napját, ekkor választotta a sárkányt legyőző és a hitéért kiálló szentet védőszentjéül a szervezet.

Devecseri Városüzemeltetési Nonprofit Kft. állást hirdet biztonsági őr pozícióra

Létrehozás: 2019. Apr. 29. - 15:40

A Devecseri Városüzemeltetési Nonprofit Kft. felvételt hirdet a Meggyeserdei Használtcikkpiacra portaszolgálatra biztonsági őr pozícióba.

Önéletrajzokat a             

                            Devecseri Városüzemeltetési Nonprofit Kft.

                            8460 Devecser, Hunyadi u. 21. címre

illetve a

Tájékoztatás az "AVAR AJKA" Nonprofit Kft. részéről

Létrehozás: 2019. Apr. 26. - 09:01

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előttünk álló ünnepi napon, május 1-én, a lakossági és közületi hulladékszállítási szolgáltatás a megszokott menetrend szerint történik.

Gyűjtőjáratos kollégáink ezen a napon is folyamatosan végzik feladatukat, a járatrend szerinti szolgáltatási helyeken a települési hulladék, valamint a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtő edények kiürítése is megtörténik.

Kérjük, az edényeket, ahogy a hétköznapra eső ürítési napon is, reggel 06:00 óráig helyezzék ki ürítésre.

Oldalak