Házhoz menő szelektív gyűjtés

Létrehozás: 2017. Oct. 11. - 13:02

Tájékoztatás

Házhoz menő szelektív gyűjtés

Az „AVAR AJKA” Nonprofit Kft. a szelektív hulladékgyűjtés további fejlesztéseként az Önök városában is bevezette a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést, melynek igénybevételéhez háztartásonként egy darab 120 literes kukaedényt térítésmentesen biztosít, amelynek ürítése is ingyenes!
A házhoz menő szelektív gyűjtés során, már a keletkezés helyén, a háztartásokban elkülöníthető a hasznosítható hulladék az egyéb települési hulladéktól.
Az ilyen módon gyűjthető papír, műanyag, fém csomagolási hulladékok, az üveg kivételével, vegyesen kerülhetnek az általunk biztosított külön kuka-edénybe. Az így összegyűlő hulladékot havonta egyszer, külön járatba szervezett gyűjtőautónk összeszedi és telephelyünkön lévő hulladékválogató csarnokba szállítja. Itt munkatársaink a különböző hulladékfrakciókat szétválogatják és bálázzák. Ezek az egynemű hulladékot tartalmazó bálák kerülnek hasznosítóhoz.
A szelektív gyűjtés ezen formájában részt venni kívánó ingatlanhasználók részére 1 darab edényt térítésmentesen biztosítunk, és az edények ürítése is térítésmentesen történik. Ezt a lehetőséget azonban csak azon ügyfeleinknek tudjuk biztosítani, akik környezettudatos és felelős hulladékgazdálkodást folytatnak, azaz nyilvántartásunkban szerződött partnerként szerepelnek az önkormányzat által megadott adatok alapján, és nincs díjhátralékuk.  

A házhoz menő szelektív gyűjtés rendszeréhez folyamatosan lehet csatlakozni, ezzel kapcsolatos információkért keresse Ügyfélszolgálatunkat a 06-88/748-038 telefonszámon nyitvatartási időben.

Együtt többet tehetünk környezetünk megóvásáért!

„AVAR AJKA” Nonprofit Kft.
 

Szerzőről