Házhoz menő lomtalanítás

Létrehozás: 2017. Oct. 11. - 13:49

A települési hulladékgazdálkodási közszolgáltatás részeként a vegyes hulladék, valamint a hasznosítható hulladék elkülönített gyűjtésén túlmenően társaságunk a nagydarabos, háztartási lom jellegű hulladék kezelésére is lehetőséget biztosít.
 

A háztartások lomtalanítását Devecser városban házhoz menő módszerrel oldjuk meg, amely során az ingatlanhasználó által egyénileg, telefonon igényelt lomtalanítás során, előre egyeztetett napon, 0,5 m³ mennyiségű kihelyezett lomhulladék elszállításra kerül.
Ezt a lehetőséget azonban csak azon ügyfeleinknek tudjuk biztosítani, akik környezettudatos és felelős hulladékgazdálkodást folytatnak, azaz nyilvántartásunkban szerződött partnerként szerepelnek az önkormányzat által megadott adatok alapján, és nincs díjhátralékuk.  
Ez a lehetőség mellett, Ajkán, az Úrkúti úton található hulladékudvarunkban a lakosság által beszállított lom hulladékot, ugyanezen jogosultságok alapján, nyitvatartási időben, hétköznapokon 07:00-13:30 között, térítésmentesen átvesszük.

A házhoz menő lomtalanítást ügyfélszolgálatunk 06-88/748-038 telefonszámán, nyitvatartási időben lehet megrendelni.

Együtt többet tehetünk környezetünk megóvásáért!

„AVAR AJKA” Nonprofit Kft.
 

Szerzőről