Megkeresés turisztikai honlap adatbázisának feltöltéséhez Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport részéről

Létrehozás: 2020. Aug. 10. - 08:29

Tisztelt Szolgáltatást nyújtók!

Hamarosan véglegesen elkészül a hivatalosan kerékpáros turisztikai honlapunk. Ehhez szeretnénk most felölteni a LEADER térség 42 településén különböző szolgáltatást végzők adatbázisát.

A honlap ugyan a kerékpáros turisztikai pályázat keretében készül, de bármilyen szolgáltatót szívesen látunk rajta, hiszen az a cél, hogy bármilyen turista had találhasson rá a szolgáltatásokra. Minden olyan szolgáltatót szívesen látunk a honlapon, aki bármilyen formában segíteni tudja a térségbe látogató turistákat (szálláshely, vendéglátás, bolt, helyi termelő, kerékpárkölcsönző, kerékpárszervíz, bármi egyéb, ami hasznos lehet, akár bemutatók szervezését/tartását vállaló, túravezetést vállaló, akkor is, ha nem kerékpáros stb.)

A 42 településen lévő szolgáltatók a kereshető és térképes adatbázisba kerülnek majd be. Ha a környező településeken, a devecseri vagy pápai járás más településén van esetleg ilyen szolgáltatás, akkor onnan is lehet jelentkezni, ők a honlap egy másik részén lesznek elérhetők, mivel azt is vállaltuk, hogy a devecseri és a pápai járás minden településének a nevezetességei, szolgáltatói felkerülhetnek a honlapra annak érdekében, hogy minél több turistát tudjunk vonzani.

A jelentkezőkkel kötünk majd egy együttműködési megállapodást, melynek lényege, hogy hozzájárulnak a honlapon az adatok elérhetővé tételéhez, vállalják, hogy az adatváltozást bejelentik, ha bármilyen programot szerveznek, azt átküldik a honlapon megjelentetéshez, illetve a kiválasztott szolgáltatók közreműködnek majd a térképek, kiadványok elérhetővé tételében a vendégeiknek, ha van honlapjuk akkor azon elhelyezik a mi honlapunk elérhetőségét, melyhez elküldjük majd a felteendő képet és linket.

Az adatbázisba jelentkezés lehetőség az alábbi linket: https://smbketkereken.hu/kerulj-fel-te-is-az-smb-ketkereken-adatbazisba

Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport

 

Szerzőről