Gyanúsítás után újra lopott

Létrehozás: 2017. Feb. 13. - 12:08

A rendőrök elfogták a 22 éves somlójenői férfit, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Az Ajkai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást K. Norbert somlójenői lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2017. február 6-án egy devecseri lakóház udvarából eltulajdonított két szegélynyírót, melyeket értékesített. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként beazonosították az elkövetőt, és a 22 éves férfit a bűncselekménnyel kapcsolatban 2017. február 9-én gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

A férfi a gyanúsítást követően nem sokkal később, 2017. február 9-én 13 óra 20 perc körül egy devecseri lakóházba ment be.  Az ingatlanból ellopott kettő háztartási gázpalackot és egy mobiltelefont. A devecseri rendőrök a bejelentést követően a helyszín közelében elfogták K. Norbertet, akinek birtokában volt a két gázpalack, és ruházatának átvizsgálása során megtalálták az eltulajdonított mobiltelefont is.

A somlójenői lakost a rendőrök előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, és kihallgatták. Mivel a férfival szemben több hasonló bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás van folyamatban, ezért a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=L7aRU57sAuQ

Szerzőről

DVTV