Díjkedvezmények a Használtcikkpiacon

Létrehozás: 2017. Nov. 08. - 11:24

Felhívjuk Tisztelt Partnereink figyelmét, hogy Devecser Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az október 25-i alakuló ülésén díjkedvezmények biztosításáról döntött a Használtcikkpiacon árusító bérlők számára.

2017 decemberi bérleti díjakat valamennyi bérlő számára elengedjük, amennyiben a bérlő teljes mértékben eleget tesz a bérleti szerződésben vállalt kötelezettségeiknek, azaz díjhátralékukat legkésőbb november 30-ig az üzemeltető irányába rendezik, a bérleményhez kapcsolódóan szemétszállítási szerződést kötnek, és porral oltót szereznek be.

A devecseri állandó lakcímmel rendelkező bérlők számára további díjkedvezményeket biztosítunk 2018. január 1-től, melyek mértéke a bérleti díj 10%-a. Ennek feltétele természetesen az, hogy a bérlő 2017. december 15-ig valamennyi a bérleti szerződésben vállalt kötelezettségének eleget tegyen, azaz díjhátralékukat legkésőbb november 30-ig az üzemeltető irányába rendezik, a bérleményhez kapcsolódóan szemétszállítási szerződést kötnek, és porral oltót szereznek be.

Devecser, 2017 november 8.

                                               Bízva együttműködésükben, tisztelettel:
                                                                                                      Ferenczi Gábor
                                                                                                       polgármester

Szerzőről