Zsaru Magazin

Feliratkozás Zsaru Magazin hírcsatorna csatornájára
Frissítve: 2 óra 38 perc

Levették a kalapját

9 óra 29 perc
Eddig 16 betörést bizonyítottak rá arra a tolvajra, aki egy éven át tartotta rettegésben a Szentes környéki háztulajdonosokat. A saját szisztémája szerint dolgozott, azt hitte, nem hagy nyomot, a zsaruk azonban találtak, és el is kapták.
Kategóriák: Rendőrség

Határvadászórák

9 óra 53 perc
Folytatódik a határvadászok toborzása. A Készenléti Rendőrség határvadászai tavasszal a középiskolásoknak mutatják be a rendőri, a határ védelmére szolgáló hivatást.
Kategóriák: Rendőrség

Tűzbe mentek

11 óra 8 perc
Lángok csaptak fel egy váci társasházban március 17-én este. Az égő épülethez körzeti megbízottak értek ki elsőként. Felmérve a veszélyt azonnal a bent rekedtek mentésébe kezdtek.
Kategóriák: Rendőrség

Visszatartó erőt jelentenek

11 óra 21 perc
Nemcsak a közterületeken van komoly bűnmegelőzési hatása a járőröző kutyás rendőröknek, hanem a határon is.
Kategóriák: Rendőrség

Kecskementés erővágóval

11 óra 40 perc
Bajba jutott kecske miatt intézkedtek rendőrök egy verőfényes márciusi vasárnap délután. Az oktondi kis állatot speciális szerszámmal mentették ki egy drótkerítés fogságából.
Kategóriák: Rendőrség

Kiszabadították a kutyákat

2017, március 22 - 15:54
Bezárta kutyáit autójába egy budapesti férfi. A rendőrök segítettek az állatok kiszabadításában.
Kategóriák: Rendőrség

Kisemmizett életek

2017, március 22 - 15:38
Egy idős holland férfit vert át házasság ígéretével egy kiskunsági férfi és élettársa. A trükk annyira megtetszett a csaló férfi anyjának, hogy ő is belevágott egy hasonló üzletbe.
Kategóriák: Rendőrség

Terepen verhetetlenek

2017, március 22 - 15:23
Pirkadatkor szállnak nyeregbe a Készenléti Rendőrség lovasai a déli határon. Feladatuk az éjszaka esetleg átjutott illegális migránsok nyomainak felkutatása és elfogásukban segédkezés.
Kategóriák: Rendőrség

Csapatmunka Mátészalkán

2017, március 22 - 15:18
A mátészalkai zsaruk mindennapjait az elkötelezettség és a lendületes munka jellemzi. Összefogással sikerül elérni, hogy visszaszorítsák a lakosokat zavaró jelenségeket.
Kategóriák: Rendőrség

Elkaszált betörők

2017, március 22 - 15:07
Egy csepeli telephelyről 25 millió forint értékben 1200 fűkaszát loptak el. A nyomozók a több helyről szerzett bizonyítékok alapján kapták el a betörőket.
Kategóriák: Rendőrség

Elindult a negyedik ütem

2017, március 22 - 15:01
Március 1-én 189 tanuló kezdte meg az alapkiképzést a toborzóprogram negyedik ütemében. A 3000 fős keretszám egyharmada már betelt, és továbbra is nagy az érdeklődés a határvadász szolgálat és a rendőri hivatás iránt.
Kategóriák: Rendőrség

Vége a sorozatnak

2017, március 22 - 14:49
A józsefvárosi polgárokat bosszantotta az a betörőcsapat, amely tavaly december óta fosztogatta a kerület lakásait. A rendőrök március 17-én akkor kapták el őket, amikor egy újabb lakást rámoltak ki Budapesten.
Kategóriák: Rendőrség

Összekovácsolódott a csapat

2017, március 16 - 12:46
Délelőtt szorgalmasan jegyzeteltek, délután önvédelmi fogásokat vagy éppen lövészetet gyakoroltak azok a határvadá­szok, akik már le is tették az esküt. A velük eltöltött idő alatt kiderült, élvezik a mozgalmas hétköznapokat.
Kategóriák: Rendőrség

Lebukott a tolvajbanda

2017, március 16 - 12:09
Hiába kamerázta be raktárát a csomagszállító cég, az egyik sofőr és két társa kijátszotta a biztonsági rendszert és az előírásokat. Egy mobiltelefon tulajdonosa és a III. kerületi nyomozók kitartása kellett a lopott árukkal üzletelő trió lebukásához.
Kategóriák: Rendőrség

Kábelbarátok

2017, március 16 - 11:04
Egy férfit fogtak el a balatonalmádi zsaruk február 15-én: térfigyelő kamerák antennáit lopta el, majd ezekkel saját internethálózatot épített ki. A szolgáltatást díj ellenében továbbította a felhasználóknak.
Kategóriák: Rendőrség

Puszta biztonság

2017, március 16 - 10:55
Nyolcszáz négyzetkilométer, öt település, 32 ezer ember, hatalmas puszta. Itt kell rendet tartani a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság zsaruinak, akiknek szerencsére számos segítőjük akad.
Kategóriák: Rendőrség

Összhangban

2017, március 16 - 10:34
A magyar rendőrség méltán büszke lehet a fúvószenekarra. A Készenléti Rendőrség rezesbandájának alapeleme a fúvószene, de képzett muzsikusai mindent tudnak, ami elvárható egy ilyen csapattól. Egyik próbájukon jártunk.
Kategóriák: Rendőrség

Zsarolók bilincsben

2017, március 16 - 10:04
Zsarolásra szakosodott az a csernelyi család, amelynek tagjai ellen eljárás folyik. Ez nem szegte kedvüket, a lakhelyelhagyási tilalom alatt állók tovább zsarolták és fenyegették falubelijüket. Az ózdi nyomozók február 21-én elfogták mind­hármukat.
Kategóriák: Rendőrség

Vigyázz, KRESZ, rajt!

2017, március 16 - 09:48
Hatodik alkalommal hirdette meg támogató partnereivel az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK OBB) a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedőjét.
Kategóriák: Rendőrség

Okoskerítés a határon

2017, március 8 - 11:59
Még az átvágás előtt riaszt az az újfajta komplex elektronikai határvédelmi rendszer, amely szabotázsvédelmet nyújt a délen felállított ideiglenes biztonsági határzárnál.
Kategóriák: Rendőrség

Oldalak