Letölthető dokumentumok

Feliratkozás Letölthető dokumentumok hírcsatorna csatornájára Letölthető dokumentumok
Az Általános Nyomtatványkitöltő programmal (ÁNyK) kitölthető űrlapok erről az oldalról érhetőek el: https://segitseg.magyarorszag.hu/segitseg/ugyintezes/urlap.html. Az Open Document Format szabványnak megfelelő .odt kiterjesztésű fájlokat a régebbi Word szövegszerkesztők csak kiegészítő program letöltésével kezelik. A kiegészítőt és ismertetőt itt találja: nyiltformatum.gov.hu.
Frissítve: 7 perc 9 másodperc

459/2016 (XII.23.) Korm.rendelet alapján kötelező adatszolgáltatás formanyomtatvány - 2.0

2017, szeptember 19 - 08:57

Figyelem! A nyomtatvány kizárólag 2018. január 1-15. között küldhető be a Miniszterelnökség részére.  Az ettől eltérő időpontban megküldött adatlapokat a Miniszterelnökség nem dolgozza fel.

Kategóriák: magyarorszag.hu

Hivatali kapu (böngészős) létrehozása - Csatlakozási kérdőív

2017, augusztus 15 - 15:30

A kérdőív abból a célból készült, hogy a böngészős (browseres) módon csatlakozó szervezetek számára lehetővé tegye a Központi Rendszerhez történő csatlakozást.

Kérjük, kitöltés előtt feltétlenül olvassa el a kérdőív részét képező kitöltési útmutatót is!

 

Figyelem!

A Tárhely adminisztráció felületen nem megváltoztatható hivatali kapus adatok módosítási igényét az erre szolgáló módosítási kérdőíven lehet bejelenteni.

Kategóriák: magyarorszag.hu

Hivatali kapu (böngészős) - módosítási kérdőív

2017, augusztus 15 - 15:30

A kérdőív abból a célból készült, hogy a böngészős (browseres) módon csatlakozott szervezetek számára lehetővé tegye azon hivatali kapu adatok módosítási igényének bejelentését, melyek elektronikusan, a tárhely adminisztráció szolgáltatással még nem érhetőek el.

A  kérdőíven kizárólag azoknak az adatoknak a megadására van lehetőség, amelyek a Tárhely adminisztráció felületen nem módosíthatóak. Így a szervezet hosszú neve, a megye, a hivatali e-mail cím és az ügykezelők nem képezik a módosítási kérdőív részét, azok a Tárhely adminisztráció felületen kerülhetnek módosításra a főkapcsolattartó által.

Kategóriák: magyarorszag.hu

KIB 21. sz. ajánlás: Az Ügyfélkapu és Hivatali Kapu kapcsolódás műszaki specifikációja (2.6)

2017, augusztus 14 - 09:54

A Közigazgatási Informatikai Bizottság 21. számú ajánlásaként adta ki az Ügyfélkapu és Hivatali Kapu kapcsolódás műszaki specifikációját. Az ajánlás célja, hogy bemutassa a központi elektronikus szolgáltató rendszer (KR) részét képező ügyfélkapu és hivatali kapu egységekhez csatlakozni szándékozó vagy csatlakozni kötelezett szervezetek számára illetve a részükre fejlesztést és üzemeltetést végző informatikai szolgáltatók számára:

  • milyen szolgáltatásokat biztosít a KR az elektronikus szolgáltatások nyújtásához;
  • hogyan tudják saját rendszerük szolgáltatásai közé az ügyfélkaput beilleszteni;
  • hogyan nyújthatják saját szolgáltatásaikat a kormányzati portálon keresztül;
  • hogyan tudnak a hivatali kapun keresztül hiteles, bizonylatolt elektronikus dokumentum alapú kommunikációt folytatni az állampolgárokkal;
  • milyen követelményeknek kell megfelelniük a sikeres csatlakozás érdekében.
Kategóriák: magyarorszag.hu

Ügyfélkapu statisztikák

2017, augusztus 3 - 14:25

Az ügyfélkapu statisztikai adatai, Excel-formátumban.

Kategóriák: magyarorszag.hu

EFER-tájékoztató

2017, augusztus 1 - 13:24

Az EFER olyan központi elektronikus fizetési szolgáltatás a hozzá kapcsolódó elszámolási rendszerrel, mely segítségével az ügyfelek elektronikus ügyintézés során a közigazgatással szemben fennálló fizetési kötelezettségeiket - az eddigi lehetőségek megtartása mellett, akár otthonról – bankkártya, illetve internetbank, valamint a személyes megjelenéssel járó ügyintézés során pedig bankkártya használatával is teljesíthetik.

Az állampolgárok és a gazdálkodók így az általuk napi gyakorlatban alkalmazott elektronikus fizetési lehetőségeket használhatják az állammal szemben fennálló fizetési kötelezettségeik teljesítésére is, tehát azonnal (regisztrációs teher, betanulás nélkül) teljesíthetik befizetéseiket.
 

Kategóriák: magyarorszag.hu

Hivatali Kapu segítség

2017, július 13 - 14:00

A dokumentumban a böngészős (browseres) Hivatali Kapu használatáról (belépés, dokumentumkezelés, kititkosítás stb.) olvashat részletes tájékoztatást.

Kategóriák: magyarorszag.hu

ÁBT szeüsz Általános Szerződési Feltételek

2017, július 13 - 13:38

Az ÁBT szeüsz általános szerződési feltételei. 

Kategóriák: magyarorszag.hu